number one

Vasco Translator V4

Незабавен преводач с 108 езика и безплатен интернет за цял живот

 • Моментален преводач на реч: Говорете на 76 езика
 • Точен преводач на снимки: Разберете 108 езика
 • Незабавен преводач на текст: Разберете 90 езика
 • Безплатен интернет: Използвайте без ограничения за целите на превода
 • Бърз превод: резултат само след ~ 0,5 сек.
 • Голям 5-инчов екран: Виждайте ясно текста на устройството
 • Мощни високоговорители: Разчитайте на сила на звука до 99 dB
 • Устойчивост: издържа на удари и пръски вода

Цвят:

759 лв

Vasco Translator M3

Електронен преводач с безплатен интернет за цял живот

 • Преводач на глас и снимки: Говорете на 76 езика
 • Безплатен интернет: Превеждайте без ограничения
 • Висока точност: Превод с 96% точност
 • Бърза комуникация: Получете резултати за ~ 0,5 сек.
 • Новаторски дизайн: разчитайте на отличено удобство за потребителя

Цвят:

565 лв

Медиите за нас

lefigaro

В ситуации, в които потребителите са в чужбина и искат да си поръчат нещо в бар, където обстановката обичайно е шумна, разговорен преводач Vasco Translator успява да се справи с излишните звуци, като ги намалява.

francebleu

Не е необходима WiFi мрежа. Не е необходим мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и започвате да превеждате!

futura

Vasco Translator V4 е елементарен и подсъзнателен за потребление, даже и за тези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се употребява незабавно след изваждане от кутията.

datadcientest

Подарък, който може да е от полза за някой любим от списъка ни, е незабавен преводач Vasco Translator V4. Този моментален преводач ви дава дори суперсилата да разбирате цели 108 езика.

tourhebdo

Мощните високоговорители гарантират, че вашия мобилен преводач Vasco Translator V4 се справя в много шумни среди, като пазари или гари.

justgeek

Но според нашия опит незабавният преводач Vasco Translator ни помага не само с най-говоримите езикови двойки, но и с десетки такива по време на едно световно техническо изложение.

100nl

С незабавен преводач Vasco Translator вие и вашият събеседник може да се разберете, благодарение на произношението, подобно на местен говорител.

icthealth

Едно от основните предимства на Vasco Translator 4 е, че ви дава достъп до местната култура без особени усилия от Ваша страна.

camping

Нека преминем към най-важния момент – превода. Гласов преводач Vasco Translator 3 може да превежда от и на повече от 70 езика.

Награди

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Преносимо устройство за превод в реално време за всеки

Автоматичен преводач Vasco е предназначен да обединява хората, като разчупва езиковите бариери. Нашата мисия е изпълнена с помощта на полезни функции, като преводач с глас, снимка и текст. За разлика от други, мигновен преводач Vasco работи директно след закупуване. Той автоматично се свързва с GSM мрежите в близо 200 страни без нужда от регистрация на SIM картата, абонаменти или допълнителни такси за презареждане.

Езиковите бариери вече няма да са проблем. Просто вземете дигитален преводач Vasco и говорете с над 90% от световното население.

Разбирайте обкръжението си в чужбина

Благодарение на нашето устройство за превод в реално време, дейности като хапване в ресторант в чужда държава не са предизвикателство - направете снимка и разберете менюто, поръчвайки любимото си ястие. Ако планирате да работите в чужбина, преведете договора си, така че да знаете за какво се записвате. Нашия автоматичен преводач е с Вас!

Отидете в чужбина, чувствайте се в безопасност и разбирайте обкръжението си с преводач с говорене Vasco.

Авангарден мигновен преводач

Vasco Translator V4 е отличен пример за един от нашите устройства дигитален преводач. Този автоматичен преводач Ви позволява да говорите като местен навсякъде по света, като гарантира, че никога няма да се почувствате изгубени в чужда държава. Забравете за тежките фразиологични речници и странните жестове - бъдете разбрани от всеки, навсякъде и разбирайте всичко, което Ви се казва.

Устройство за превод в реално време Vasco пасва на всеки джоб и има интуитивен интерфейс. Той е лесен за употреба, дори и от тези, които намират съвременните технологии за трудни.

Без повече допълнителни разходи

Нашия преводач с говорене също осигурява безплатен достъп до интернет за преводи в близо 200 страни. Това е възможно благодарение на специалната SIM карта, която идва с всеки моментен преводач, когато го купите. Без скрити разходи и допълнителен софтуер за инсталиране - всичко, от което се нуждаете, вече е във Вашия дигитален преводач Vasco.

Пътувайте по света и спрете да се притеснявате за разходите за интернет в чужбина. Всичко, което ви трябва за да преведете е вече в джоба ви.

Мнения на клиенти