Медиите за нас

Forbes

Списанието описва Mini2 като „Много внимателно направен, продуктът се предлага с вградена международна SIM карта, така че да работи безжично (без да е необходим WiFi) в 150 държави“.

Tech Princess

Преводачът Vasco Mini 2 спечели GSMA Global Mobile Award 2020 (GLOMO) като „Най-добре свързаното потребителско устройство“.

Entertainment Focus

Mini 2 е още по-добър поради факта, че се предлага със собствена предварително инсталирана SIM карта, така че няма нужда да го свързвате към телефон или wifi, за да го използвате.

Business People

Малки и големи решения за улесняване на връзката ни с технологиите. Иновацията наистина е постигната

My Company Polska

"""Техните устройства се използват от Scotland Yard, болници и затвори в Полша. Те предлагат над 50 езика, което позволяват комуникация с 95 процента от света. Електронните преводачи от там завладяват света!"" "

Good Morning San Diego

Това е фантастично устройство за всички! Good Morning San Diego представи Vasco Mini 2 като топ потребителско устройство, открито в шоуто на CES в ЛасВегас!

GQ Italia

Коледа 2019, най-добрите технически джаджи за тези, които пътуват много. Vasco Mini 2 беше избран за една от най-добрите джаджи за Коледа!

Vanity Fair Italia

„Най-добрите идеи за подаръци, които да изумят всички с технологични джаджи“ Италианското издание на Vanity Fair избра най-добрия преводач на Vasco като най-добър избор за Коледен подарък.

Polska The Times

"""За да осигури на своите устройства постоянен достъп до интернет, необходим за преводи полската компания си сътрудничи със 700 телекомуникационни операторa по целия свят. Благодарение на това оборудването работи в 150 страни ..."" "