Кои сме ние във Vasco?

Vasco се ражда от семпла, но значима цел: да накараме хората да се разбират.

number one

Нашата история

Компанията Vasco е основана през 2008 г. от Мацей Горалски, бизнесмен и парамедик, който вижда истинска и осезаема нужда от електронни преводачи. И така, имайки предвид тази цел, успяваме да се наложим като един от лидерите на пазара за преводачески услуги.

Ние правим това, като разчупваме езиковите бариери всеки ден. Най-важната ни задача е да улесним комуникацията за всички хора, които говорят различни езици. С нашите устройства хората могат да забравят за проблемите с комуникацията и да се съсредоточат върху новите предизвикателства, да преоткрият света и да развият свой бизнес.

Гордеем се, че сме стигнали ​​толкова далеч. Отначало Vasco беше малка група ентусиасти, които искаха да популяризират преводаческите устройства. Сега нашето семейство се състои от близо 200 професионалиста от 20 страни и 4 континента. Ние сме специализирани в обработката на естествен език (NLP), UX дизайн, разработката на софтуер и неговата поддръжка.

Освен индивидуалните ни клиенти, ние подкрепяме няколко организации, както публични, така и частни. Ние предоставяме преводачи на производствени линии, хотели, ресторанти, училища и болници.

Vasco през годините

  • Пускане на Vasco на пазара

  • Отваряне на онлайн магазини в Германия, Франция, Великобритания, Италия и Испания

  • Първият Vasco Translator

  • Първото Vasco Traveller устройство

  • Отваряне на магазини в САЩ, Унгария, Чехия, Словакия и Румъния

  • Пускане на Vasco Mini 2

  • Отваряне на магазини в Швеция, Норвегия и Финландия

  • Пускане на Vasco Translator M3

  • Отваряне на магазина в Япония

  • Пускане на Vasco Translator V4

Нашата мисия

„Ако говорите с човек на език, който разбира, думите ще достигнат до ума му. Ако говорите с него на родния му език, това ще докосне сърцето му.”

Нелсън Мандела

Vasco означава хора

ceo

Maciej Góralski

Основател и Изпълнителен Директор

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Директор Бизнес Развитие

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Директор Продуктово Развитие

linkedin

Запознайте се с нашия Основател и Изпълнителен Директор

ММацей Горалски, основател и собственик на компанията, е възпитаник в редица области като финанси, маркетинг мениджмънт и медицина. Пътуването и медицинското спасяване са страстите на Мацей и затова те са били неговото вдъхновение зад идеите и решенията, използвани за Vasco устройства.

„Работих като доброволец парамедик в спешното отделение на една болница. Там, повече от всякога, можех да видя значението на бързата и прецизна комуникация. Няма значение къде се намирате у дома или в чужбина, ефективната комуникация е ключова в много ситуации “.

Идеята за насърчаване на преводаческите решения се е родила. Мацей стартира като просто е продавал устройствата, които вече са били налични на пазара. Но с времето и натрупания опит става очевидно, че има по-голяма цел за постигане.

И така във Vasco започнахме производството на нашите оригинални устройства.

Опознайте ни по-добре

Бихме могли да говорим с часове за това, което ни движи напред и прави Vasco повече от просто група професионалисти. Ние обаче силно вярваме, че една картина струва хиляди думи. Така е и в случая.