КОЙ СМЕ НИЕ?

Vasco Electronics – високи технологии за всеки

Vasco Electronics е международна компания с офиси в САЩ и Европа и служители по целия свят. Международна компания означава, че ние самите говорим много езици - това е, което знаем и върху което работим дълго време.

От 2008 г., когато Vasco Electronics започна работа, основният ни фокус бяха електронните гласови преводачи и речниците. Нашият квалифициран екип от експерти разработи Vasco Преводача - високотехнологично устройство за превод, което ви позволява да комуникирате на повече от 50 езика.

Но това беше само началото. От самото начало създадохме екип от квалифицирани разработчици, които превърнаха нашите устройства в най-съвременните, но лесни за използване и функционални продукти, които обслужват много цели - от комуникация на чужди езици до цялостни мобилни устройства за пътешественици.

Съвсем наскоро екипът ни за разработка се впусна в нови предизвикателства. Така че, ако търсите квалифицирани програмисти, които да работят по вашите проекти - свържете се с нас!

vasco electronics

Нашата мисия

Основната ни цел е да помогнем на хората да общуват.

Нашите преводачи ви позволяват да общувате на повече от 50 езика, които се използват от над 90% от населението на планетата. Няма значение дали пътувате по бизнес или за почивка, ние сме тук, за да ви помогнем да паднат езиковите бариери.

Нещо повече - нашите продукти са интуитивни и прости, така че не е нужно да се притеснявате как ще работите с тях. Просто извадете едно от нашите устройства от кутията и общувайте!

Ние се грижим за своите клиенти

Клиентът е цар и ние се съобразяваме точно с това! Ние приемаме мненията на нашите клиенти много сериозно. Ето как Vasco Преводача става реалност и освен това, ние го подобряваме всеки ден.

Ние предлагаме местни услуги за поддръжка на над 10 езика по целия свят, така че можете да ни кажете от какво се нуждаете и ние можем да приспособим нашите продукти според вашите изисквания.

Освен това, ние сме тук също за да ви помогнем да решите кой точно продукт трябва да купите и да ви поддръжка в случай че нещо се случи с продукта. Просто ни се обадете или ни изпратете имейл.

Vasco Electronics по света

Нашите седалища са в Чейен, Уайоминг, САЩ, Краков, Полша and Шенжен, Китай. Имаме търговски офиси във Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Чехия, Словакия и Унгария. В допълнение, ние имаме служители и партньори в Холандия, Индия, Индонезия и Малайзия.

В момента нашите продукти се предлагат в цяла Европа, САЩ, Канада и югоизточна Азия. Можете също да ги закупите от нашите специализирани магазини и популярни платформи за продажби.

Ние се разрастваме, при това много бързо. Ако не можете да ни намерите във вашата страна - и искате да сте наш партньор - свържете се с нас!

Vasco map

Нашите продукти

Ние предлагаме в момента три продуктови линии:

Vasco M3

Vasco Translator M3

удобен, компактен и с футуристичен дизайн гласов преводач

Vasco Translator

Vasco Translator

високотехнологичен гласов преводач

shop and office translator

Vasco Преводач за магазина и офиса

електронен преводач за магазини,

офиси и публични учреждения

A Ние също така сме работили или работим по други проекти като:

Vasco City Guide

мобилен указател за вашия град, посветен на хотелите.

Horse Manago

цялостна уеб платформа за любителите на конната езда и собствениците на конни бази.

Нашите продукти могат да бъдат намерени в болници, полицейски управления, митнически служби, затвори, армии, университети, училища и цял списък от други места, където помагат на хората да общуват с чужденци, да учат езици и да се разбират помежду си.

Болници

Болници

Армия

Армия

Училища

Училища

Ние непрекъснато се развиваме и съответно увеличаваме екипите си. Актуалните предложения за работа винаги могат да бъдат намерени на нашата страница за кариери! Ако не можете да намерите нещо за Вас там - просто ни изпратете Вашата автобиография с кратко описание защо смятате че можете да се впишете добре в екипа. CV-то трябва да включва клаузата за GDPR, с която се съгласявате да обработваме Вашите данни за целите на наемане на работа. Адресът за контакт е hr@vasco-electronics.com.

Очакваме Ви!

Vasco Electronics
  • И ако търсите друг продукт, за който дори не сме мислили, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно за да го има!
  • Ако желаете да се свържете с нас относно каквото и да е просто го направете!
  • Ако желаете да пробвате някой от нашите продукти – чувствайте се свободни да го закупите и тествате! Ако не го харесвате, просто ни го върнете обратно и ние ще възстановим заплатената от Вас сума.
  • Ако желаете да се присъедините към нашия екип, ще се радваме да получим Вашата кандидатура на нашата страница кариера!