Връщане на продукти

Нашата политика за връщане на стоки

Ние напълно вярваме че ще харесате нашите продукти и заставаме на 100% зад тях с нашата гаранция за възстановяване на сумата.

Моля да ни информирате в случай че не сте доволни от своята покупка в срок от 14 дни считано от датата на доставка. Ние ще осигурим етикет за безплатно връщане, който да залепите на пратката и да изпратите устройството с куриерската фирма UPS.

Моля свалете формуляра за връщане, попълнете го и изпратете на следния имейл: info@vasco-electronics.bg

СВАЛЕТЕ ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ publish

Shipping Map Shipping Box

Ако приложите формуляра за връщане към пратката, ние ще можем лесно да идентифицираме поръчката и да направим възстановяване на сумата. В случай, че имате каквито и да е въпроси - просто се свържете с нашия отдел поддръжка.

Ние ще направим възстановяване на сумата за Вашата покупка в срок от 14 дни; (обикновено това става и по-бързо). Възстановяването на сумата ще бъде направено по същия метод по който е извършено плащането на поръчката освен ако изрично не не е посочено друго предпочитание.

В случай че върнатите продукти са с повреда ние си запазваме правото да намалим сумата за връщане със стойността на вредата нанесена на продукта. Моля да се погрижите за правилното опаковане на устройството преди да ни го изпратите обратно.