Нашата политика за връщане на продукти

Имаме значителна увереност в нашата работа и продукти. Ето защо Vasco устройствата са подкрепени с гаранция за 100% възстановяване на парите.

return icon

Безплатно връщане

refund icon

Условия за връщане

damaged icon

Условия за възстановяване на плащането

damaged icon

Възражения за състоянието на продукта

Имате 14 дни да върнете устройството. Необходимо е да ни уведомите, че желаете да извършите връщане в този период от време. Може да намерите повече информация в раздел "Условия за връщане". Щом се свържете с нас ще Ви изпратим марка за безплатно връщане. Използвайте я, за да върнете устройството, заедно с доказателство за покупката и формуляр за връщане.

До 14 дни от покупката може да върнете продукта без отбелязване на причина. За да се възползвате от това си право, просто ни информирайте, че искате да върнете продукта. Може да го направите по удобен за Вас начин - по имейл или по пощата. Може да използвате формуляра за връщане.

Ще възвърнем платената сума в рамките на 14 дни от получаване на официална комуникация от Ваша страна, относно желанието Ви да върнете продукта. Вземете под внимание, че е възможно да задържим плащането докато не получим обратно устройството. Възвръщането на парите ще се случи по същия метод, избран за плащане.

Когато връщате устройство, моля опаковайте го правилно, за да го предпазите от вероятна повреда по време на доставката. Вземете под внимание, че състоянието на върнат продукт не бива да се различава от състоянието, в което е получен. Моля, отнасяйте се внимателно към устройството при тестване.

До 14 дни от доставяне на продукта, той може да бъде върнете без отбелязване на причина.

Информирайте ни за решението си да се откажете от договора. Официалната комуникация е за предпочитане - писмо, изпратено по пощата или имейл.

Адрес за връщане

  • Vasco Electronics Goralski Group S.K.A.
  • ul. Kopalniana 2a
  • 32-540 Trzebinia
  • Poland