-20%

Vasco Translator Solid 4"

ГЛАСОВ ПРЕВОДАЧ ЗА РАБОТА В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ

 • гласов и текстов превод на 50+ езика
 • 96% точност на превода
 • водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив
 • идеален за работа в екстремни условия
 • фото преводач
Доставка 0 BGN

Доставка 0 BGN

Сигурно плащане

Сигурно плащане

Връщане 14 дни

Връщане 14 дни

Цена: 699 лв.

Спестявате: 140 лв.

Нова цена

559 лв.

Vasco Solid 4“ е водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив гласов и текстов преводач. Благодарение на защитния си корпус, можете да го използвате почти навсякъде. Идеален за вълнуващи пътувания, тъй като никога не знаете кога ще се търкаляте в калта!

С 96% точност на превода и възможност за избор на бизнес, медицинска и техническа терминология, както и идиоми, Vasco Solid 4” е един от най-добрите преводачи на пазара. Благодарение на своята точност и бързина, той се използва от екипи за случаи, въоръжени сили и редица правителствени институции в цяла Европа. С интуитивен интерфейс е лесно да използвате Vasco Solid 4” преводача и няма нужда да инсталирате софтуер или дори да купувате SIM-карта (тя е включена в комплекта). Просто го заредете и го включете!

Как работи?

Всичко, което трябва да направите, е да говорите или въведете, дума или изречение и Vasco Solid 4 ” преводача ще го преведе на избрания от вас език. Можете също така да щракнете снимка, за да преведете бързо меню, пътен знак, имейл или вестник - Vasco сканира текста върху снимката и я превежда.

Накратко, независимо дали се опитвате да преведете текст, който пишете на някого, разговор, който провеждате, или меню, което четете, можете да го направите в рамките на няколко секунди!

solid play

Лесен за използване

Въпреки че Vasco Solid 4” преводачът идва с инструкция за употреба, има вероятност да не е необходимо да я използвате. Той е създаден така, че да бъде толкова лесен за използване, че интуитивно ще знаете как да го използвате веднага щом го включите. Просто щракнете върху бутона на менюто и изберете какво искате да правите и започнете да работите с него!

Icon-1
3G обхват в над 160 държави, не се изисква договор
Icon-2
Високоговорител: 84 dB за да се чува във всяка среда
Icon-3
Произношение като на родния език
Icon-4
Мощна батерия, до 160h
Icon-5
6 машини за превод
Icon-6
4 ”сензорен екран
Icon-7
Твърд, водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив корпус
Icon-8
Прецизен микрофон, намаляване на шума

Режим на разговор

За да улесните разговорите, има специален режим на разговор. След като щракнете върху езика, на който искате да бъде преведено нещо, просто щракнете и задръжте знамето на езика, на който говорите, и започнете да говорите. Това, което казвате, ще се появи на екрана на вашия собствен език, както и на целевия език. Натиснете високоговорителя, ако искате да чуете превода на глас.

Човекът, с когото разговаряте, прави същото и вие превключвате напред и назад. Не би било по-лесно да проведете разговор между двама души, които не говорят езика на един друг!

В края на разговора можете да превъртите нагоре, за да препрочетете цялото взаимодействие. Това е не само чудесен начин да ви помогне да преведете, това е чудесен начин да ви помогне да научите нов език!

Фото преводач: превеждате менюта, знаци, вестници

Фото преводачът сканира всеки текст върху изображение, което сте направили с вградената камера и след това го превежда на избрания от вас език. Повече няма нужда да се паникьосвате при вида на меню на чужд език или да се разочаровате, защото не разбирате заглавията в щанда на вестниците! Просто щракнете върху изображението и преведете!

Photo translator

Актуализации

Когато добавим нов език или актуализираме софтуера по някакъв начин, получавате безплатни актуализации. Просто кликнете върху „актуализация“, когато бъдете подканени, както бихте направили при актуализиране на софтуера на вашия мобилен телефон.

Актуализации ... updates

Езици

Погледнете таблицата по-долу, за да видите какви езици са разпознават в момента от Vasco Solid 4” преводача. Постоянно се добавят нови езици, така че списъкът продължава да расте!

[langs_list]

Спецификация

Translator 4 Размери
Сензорен екран 4 ", IPS мултитач 800x480 pxls
Процесор Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
Камера предна 2 Mpx, задна: 5 Mpx
Батерия Акумулаторна литиево-йонна, 3000 mAh
USB Micro USB
Водоустойчивост IP-68
Размери 135 x 75 x 20 мм
Тегло 230 гр
Ръководство за употреба [manual]

Свързаност

Тези машини за превод се свързват с нашия сървър разположен в ЕС, който обработва Вашите данни безопасно и незабавно Ви предоставя възможно най-точния превод.

Поради нуждата от Интернет, Vasco Solid 4” преводачът се предлага с вградена SIM карта, която работи в 150 различни страни. Когато купувате устройството, то се допълва с пакет данни, който ви позволява да превеждате около 5000 изречения. От този момент нататък е лесно да се допълни на нашия уебсайт.

Създадохме вградена SIM карта, за да не ви се налага да купувате нова във всяка страна, която посещавате, или да плащате безумни такси за данни. Повечето други електронни преводачи не предлагат това.

Ако имате достъп до безплатен wifi във вашия хотел, на летището или в кафене, тогава просто се логнете. Това е същото като използването на телефона ви.

Картата по-долу показва страните, в които работи Vasco Solid 4” преводача.

[map_translator]

Допълнителни функции

 • Конвертор за мерни единици
 • Конвертор за валути
 • Камера
 • Калкулатор

В комплекта са включени:

 • Vasco Translator Solid 4”
 • зарядно устройство
 • USB кабел
 • ръководство за употреба на английски

Споделете с другите какво мислите за този продукт

star_border star_border star_border star_border star_border