-20%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Гласов преводач от най-висок клас

 • превод на глас и текст на 50+ езика
 • 96% точност на превода
 • перфектно произношение
 • лесен за използване
 • вграден фото преводач
Доставка 0 BGN

Доставка 0 BGN

Сигурно плащане

Сигурно плащане

Връщане 14 дни

Връщане 14 дни

Цена: 699 лв.

Спестявате: 140 лв.

Нова цена

559 лв.

Vasco Translator Premium 5 "е гласен преводач от ново поколение, който разпознава и превежда всяко изречение на над 50 езика. Благодарение на перфектното си произношение и бързия превод, устройството ви позволява свободно да общувате в чужбина, дори и да не знаете чужди езици.

Как работи?

Vasco Translator Premium 5 "е усъвършенствано устройство, оборудвано с авангардна система за разпознаване на глас. Той може безупречно да разпознава контекста на всяко изречение, както и идиоми и професионален речник (бизнес, медицина, технологии). Всичко, което трябва да направите, е изговорите изречението на глас или го напишете в преводача и ще получите точен превод.

Vasco Translator Premium 5 "е свързан с пет различни машини за онлайн превод, поради което има такава висока точност на превода. Имаме сървъри по целия свят, а това означава, че преводите се случват невероятно бързо в сравнение с други преводачи, които често работят само с един сървър.

Vasco Translator Premium 5 play

Преводач за всеки

Vasco Translator е високо оценен от клиенти по целия свят. Високата му точност и бързина на превод, заедно с интуитивния му интерфейс, доведоха до използването му от въоръжените сили, полицията и различни медицински / специалисти по спешни случаи, както и от различни професионални институции в цяла Европа.

Изключително лесен за използване

Vasco Translator Premium 5 "е устройство, което е изключително лесно за използване. Не изисква никаква конфигурация от страна на потребителя. Просто го включете и започнете да превеждате. Интерфейсът е толкова интуитивен, че ще знаете как да използвате от момента, в който го включите!

Icon-1
3G обхват в над 160 държави, не се изисква договор
Icon-2
Високоговорител: 84 dB за да се чува във всяка среда
Icon-3
Произношение като на родния език
Icon-4
Мощна батерия, до 160ч.
Icon-5
6 машини за превод
Icon-6
5” сензорен екран
Icon-7
Твърд корпус

Разговорите стават лесни

За да улесните разговорите, има специален режим на разговор. След като изберете целевия език, просто щракнете и задръжте знамето на езика, на който говорите, и започнете да говорите. Това, което казвате, ще се появи на екрана на вашия собствен език, както и на целевия език. Натиснете високоговорителя, ако искате да чуете превода на глас.

Човекът, с когото разговаряте, прави същото и вие превключвате напред и назад. Не би било по-лесно да проведете разговор между двама души, които не говорят езика на другия!

В края на разговора можете да превъртите нагоре, за да препрочетете цялото взаимодействие. Това е не само чудесен начин да ви помогне да преведете, това е чудесен начин да ви помогне да научите нов език!

Фото преводач: превеждате менюта, знаци, вестници

Благодарение на фото преводача можете бързо да преведете меню на ресторант, табела, брошура или пътен знак. Превеждането на снимка може да звучи странно, но Vasco Translator Premium 5 ”сканира текста на снимката и след това я превежда. Тази функция се поддържат на повече от 40 езика.

Photo translator

MultiTalk: Говорете с много хора на много езици

MultiTalk е съвсем нова функция на преводачите Vasco, която позволява разговори с няколко души наведнъж. MultiTalk може да свърже до 100 души в наведнъж. Това може да бъде лично или дистанционно. Дали групата говори два или петдесет различни езика няма значение, стига езиците се поддържат от Vasco. Преводът се извършва незабавно с точност от 96%. Това е идеалното решение за бизнес срещи и конференции, както и за екскурзоводи, говорещи с голяма група хора.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Безплатни актуализации за цял живот

Vasco Electronics е международен лидер в областта на електронните преводачи. Нашите устройства използват модерна технология за създаване на лесни за използване устройства, които осигуряват бърз и точен превод. Софтуерът, както и машините за превод, които използваме, постоянно се актуализират и актуализациите са достъпни безплатно за всички наши клиенти. Също така непрекъснато добавяме нови езици. Отново, когато станат достъпни, ще ги получите безплатно.

Актуализации ... updates

Овладейте повече от 50 различни езика

Преводачът разпознава глас на повече от 50 езика. Таблицата по-долу показва различните функционалности на Vasco Translator Premium 5”.

[langs_list]

Спецификация

Translator 5 Размери
Дисплей 5”, IPS, HD LCD 1280*720
Процесор MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Батерия литиево-йонна 2200mAh
USB Micro USB
Вход за слушалки 3,5 мм
Размери 144.3 x 71.7 x 8.0 мм
Тегло 143 гр
Ръководство за употреба [manual]

Свързаност

Vasco Translator Premium 5 ”използва пет различни машини за онлайн превод, за да постигне своята висока точност на превода. Това означава, че трябва да бъде свързан с интернет, за да работи. Не е нужно обаче да се притеснявате дали нямате достъп до WiFi - вградената международна SIM карта ви свързва със сървъри по целия свят. Картата по-долу показва страните, в които Vasco Translator Premium 5 ”работи, стига да има сигнал за мобилен телефон.

Можете да дозареждате вашата SIM карта по всяко време на vasco-sim.com.

Картата по-долу показва страните, в които работи Vasco преводача.

[map_translator]

Допълнителни функции

 • Конвертор за мерни единици
 • Конвертор за валути
 • Камера
 • Калкулатор

В комплекта са включени

 • Vasco Translator Premium 5”
 • USB кабел
 • зарядно устройство
 • ръководство за употреба на английски

Споделете с другите какво мислите за този продукт

star_border star_border star_border star_border star_border