number one
-166 лв
Vasco Translator M3
Редовна цена 565 лв 399 лв
Най-ниска цена за последните 30 дни преди отстъпката: 565 лв

Медиите за нас

lefigaro

В ситуации, в които потребителите са в чужбина и искат да си поръчат нещо в бар, където обстановката обичайно е шумна, разговорен преводач Vasco Translator успява да се справи с излишните звуци, като ги намалява.

francebleu

Не е необходима WiFi мрежа. Не е необходим мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и започвате да превеждате!

futura

Vasco Translator V4 е елементарен и подсъзнателен за потребление, даже и за тези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се употребява незабавно след изваждане от кутията.

datadcientest

Подарък, който може да е от полза за някой любим от списъка ни, е незабавен преводач Vasco Translator V4. Този моментален преводач ви дава дори суперсилата да разбирате цели 108 езика.

tourhebdo

Мощните високоговорители гарантират, че вашия мобилен преводач Vasco Translator V4 се справя в много шумни среди, като пазари или гари.

justgeek

Но според нашия опит незабавният преводач Vasco Translator ни помага не само с най-говоримите езикови двойки, но и с десетки такива по време на едно световно техническо изложение.

100nl

С незабавен преводач Vasco Translator вие и вашият събеседник може да се разберете, благодарение на произношението, подобно на местен говорител.

icthealth

Едно от основните предимства на Vasco Translator 4 е, че ви дава достъп до местната култура без особени усилия от Ваша страна.

camping

Нека преминем към най-важния момент – превода. Гласов преводач Vasco Translator 3 може да превежда от и на повече от 70 езика.

Награди

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Мобилен преводач с глас, за разчупване на езиковите бариери

Ние специализираме в производството, проектирането и разпространението на устройства мобилен преводач. Нашите продукти свързват хора от цял ​​свят. Ние сме уверени, че смисъла на говорещия става разбирането на слушателя. Използвайте нашия моментен преводач да говорите с над 90% от световното население.

Благодарение на нашето решение, наемането личен преводач, който говори няколко езика, вече не е необходимо. С нашия електронен преводач говорещ 76 езика всичко става само с едно натискане на бутон. Преводът никога не е бил толкова лесен.

Всички продукти за превод в реално време

Можете да намерите полезни аксесоари, които да улеснят използването на нашите устройства моментен преводач. Направете Вашата комуникация лесна и възможно най-гладка.

Нашите продукти включват външни батерии, комплекти за зареждане, калъфи и други. Възползвайте се от нашите решения и получете всичко необходимо. Сърцето на нашия мобилен преводач е изградено с най-съвременните технологии.

Разберете обкръжението си в чужбина

С преводач с глас Vasco можете да четете и разбирате чуждестранни вестници, менюта на ресторанти и информационни табла. Всичко това е възможно благодарение на функция за превод на снимки, която поддържа 108 езика.

Отидете в чужбина и разберете добре обкръжението си. Поръчайте любимото си ястие и прочетете за местните атракции от информационните табла. Направете снимка, преведете се и се чувствайте сигурни в чужда държава.

Без скрити разходи

Осигуряването на значимо и пълно изживяване при превод на живо е наш приоритет. Нашите устройства моментен преводач са готови за употреба веднага след закупуване, което означава, че няма нужда да теглите и инсталирате допълнителен софтуер.

Нашите продукти също се предлагат с вградена SIM карта, която предоставя безплатен интернет за преводи в близо 200 страни. Забравете за разходите за интернет, когато пътувате в чужбина. Просто се отпуснете и изживейте пътешествията си докрай!

Мнения на клиенти