Намерете работа за елетроинженери в чужбина, бригади плюс работа за бластьори и бояджии в чужбина — говорете с колегите на родния си език

Vasco Translator V4

С Vasco Translator Вие ще

Vasco working abroad

Се чувствате уверени по време на интервю за работа

Искате ли да знаете всичко за определена бригада за работа в чужбина? Или може би искате да подсигурите очакванията си за заплащане по ясен и прозрачен начин? Благодарение на Vasco Translator ще можете всичко това. Съберете необходимите знания, за да започнете кариерата си в чужбина и да се чувствате сигурни.

Vasco travel

Превод на длъжностни характеристики, изисквания и документи

Взимайте информирани решения и избягвайте неизгодните споразумения. Снимайте документ с моментален преводач Vasco и разбирайте всички необходими детайли на трудовия договор. Приемайте само надеждни оферти.

Vasco Business

Говорете свободно и спокойно на работа

Добре е да знаете местен език, за да се чувствате комфортно в чужбина. Благодарение на Vasco Translator ще говорите 76 езика. Микрофонът със шумоизолация и силните високоговорители няма да Ви подведат дори в най-шумните работни места.

Vasco public services

Общувайте с Вашите колеги без каквито и да е бариери

Вероятно ще срещнете голям брой хора от цял свят на работните площадки в чужбина. Благодарение на приложението MultiTalk можете да говорите с всички тях без никакви бариери. Всеки човек използва собствения си роден език и може да бъде разбран от останалите. Работете и общувайте с хора от цял свят.

Отзиви от клиенти

"Благодарение на преводача още в първия работен ден знаех всичко за задълженията си"

Джак, , складов работник

Йоана, има работа като камериерка в чужбина и

няма проблеми с разбирането на гостите и управителите на хотела

Яков, се присъедини към други електротехници за работа в чужбина и

няма проблем да се озовава на непознато място, тъй като разбира добре заобикалящата го среда

Джак, избра най-добрата от всички фирми за работа в чужбина за багеристи, пък и

строителната работа е по-лесна за него, тъй като Джак може да общува с колегите си

Основни функции

texts icon

Гласов
преводач

Насладете се на свободни разговори с незабавни преводи

camera icon

Преводач
на снимки

Разберете меню, график, информационни табла, знаци и т.н.

translation icon

108
езика

Свържете се с над 90% от световното население

LTE icon

Безплатен
интернет

Насладете се на безплатен доживотен интернет за преводи

Кое устройство Vasco да избера

Vasco Translator V4

По-голям екран и пълен комфорт

Vasco Translator M3

Джобен преводач

Медиите за нас

lefigaro

В ситуации, в които потребителите са в чужбина и искат да си поръчат нещо в бар, където обстановката обичайно е шумна, разговорен преводач Vasco Translator успява да се справи с излишните звуци, като ги намалява.

francebleu

Не е необходима WiFi мрежа. Не е необходим мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и започвате да превеждате!

futura

Vasco Translator V4 е елементарен и подсъзнателен за потребление, даже и за тези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се употребява незабавно след изваждане от кутията.

datadcientest

Подарък, който може да е от полза за някой любим от списъка ни, е незабавен преводач Vasco Translator V4. Този моментален преводач ви дава дори суперсилата да разбирате цели 108 езика.

tourhebdo

Мощните високоговорители гарантират, че вашия мобилен преводач Vasco Translator V4 се справя в много шумни среди, като пазари или гари.

justgeek

Но според нашия опит незабавният преводач Vasco Translator ни помага не само с най-говоримите езикови двойки, но и с десетки такива по време на едно световно техническо изложение.

100nl

С незабавен преводач Vasco Translator вие и вашият събеседник може да се разберете, благодарение на произношението, подобно на местен говорител.

icthealth

Едно от основните предимства на Vasco Translator 4 е, че ви дава достъп до местната култура без особени усилия от Ваша страна.

camping

Нека преминем към най-важния момент – превода. Гласов преводач Vasco Translator 3 може да превежда от и на повече от 70 езика.

Награди

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo