Зимна ваканция през Декември? Не е толкова лоша идея.

Почивка през Декември
30 януари 2023

Къде да отидем за Коледа lub за почивка през Декември? Това е добър въпрос. Особено, ако имате чувството, че тазгодишният сезон на летните отпуски е минал бързо като реактивен самолет.

Не се притеснявайте – не всичко е загубено! Ходенето на почивка през зимата също е добра идея!

Co? Нека разберем!

От прекарване на зимна ваканция в Италия до удивление на спиращи дъха гледки към Швейцарските Алпи и слънчеви бани на Малдивите, ще разберем къде да отидем на на почивка през зимата.

В тази статия ще откриете:

  • Къде да пътуваме за една невероятна почивка през Декември
  • Къде е топло през Декември за визита на морето през зимата
  • Какви са дестинаците за любителите на студеното време и празници Декември месец
  • Кои са най-doбрите места DA посетите през някои почивни дни за коледните празници през зимата

Да започваме!

Коледа в чужбина на топло през зимата

Декември е един от онези месеци, в които зимата все още я няма, но последните лъчи на есенното слънце сякаш са

Предвид факта, че не всеки намира тази аура за твърде привлекателна, подготвихме списък с ваканционни дестинации на топло през зимата, които да посетите през някои почивни дни за коледните празници Декември месец.

Така че нека оставим ски курортите и коледните пазари настрана за известно време. Ще видим малко слънце! А къде е топло през Декември? Ето някои от най-добрите топли места за зимна ваканция и празници през Декември.

Почивка на морето през зимата: Картината на Малдивите.

Почивка през Декември: Малдиви

За да започнем списъка с топли места за зимна ваканция и празници през Декември, нека отидем на Малдивите.

Да прекарате почивка на морето през зимата винаги е добра идея. А Малдивите са раят на земята за почивка през Декември през цялата година.

Декември обаче бележи началото на сухия сезон, което прави ходенето ви на почивка през зимата там и прекарването на вспочивни дни за коледните празници през зимата още по-добра. Затова не се чудете къде е топло през Декември а се насочете към Малдивите.

Защо? Поради ниските валежи, многото слънце, сухата топлина и ниската влажност, перфектни за една Коледа в чужбина на топло през зимата и празници Декември месец.

Има някои прекрасни хотели, в които да отседнете, в допълнение към девствените плажове, на които да се отпуснете.

Определено е идеална дестинация за тези, които обичат топлото време и малко тропическа аура дори и това да е докато биват отбелязани празници през зимата.

Ваканция на морето през зимата: Сейнт Бартс, Карибите.

Празници през Декември: Сейнт Бартс, Карибите

Следващият в списъка с топли места за зимна ваканция през Декември е остров Сен Бартс. Освен това е добро място за посещение през цялата година. Все пак зимните месеци са най-предпочитани. Прочетете по-нататък, за да разберете защо!

Декември бележи началото на сухия сезон в Сейнт Бартс, който продължава до Май. Известен също като „сезонът на великите пости“, този конкретен период от време се характеризира с идеално топли температури, освежаващ бриз, който духа от океана, и ниски валежи за ходене на почивка през зимата.

Освен с перфектното време на топло през зимата, това място е известно и със спокойните си води, девствени плажове и комфортен начин на живот за вашата почивка през Декември. Така че, ако мразите зимните месеци, това определено е перфектната дестинация за почивни дни за коледните празници Декември месец.

В допълнение към всичко това, този малък остров може да се похвали с разнообразие от плажни клубове, луксозни ресторанти и петзвездни курорти. Нощният живот прави това едно невероятно изживяване на морето през зимата!

За съжаление, Декември не се счита за извън сезона в Сейнт Бартс. Така че, ако искате по-малко тълпи, посетете този остров през пролетта.

Както и да е, горещо препоръчваме да прекарате Коледа в чужбина (и повече) на остров Сейнт Бартс. Това е едно от най-добрите места отговарящи на въпроса къде е топло през Декември.

На топло през зимата: Португалия през зимния сезон.

Празници през Декември: Португалия

Това място не е толкова топло, колкото другите в списъка, но все пак е по-топло от други части на света през Декември.

И така, в Португалия на морето през зимата: как е като дестинация за почивни дни за коледните празници през зимата на топло?

в Португалия на топло през зимата

През деня температурите са около 15°C, а през нощта падат до 8°C. Нещо повече, в Португалия има около 300 слънчеви дни в годината, така че вероятно ще видите ясно слънчево небе през Декември.

Настроението става още по-топло в Португалия през Декември, заради наближаващите коледни празници Декември месец. Има много атракции, празнични декорации и празнични пазари за една добре изкарана зимна ваканция и Коледа в чужбина.

И така, Португалия през зимата е доста красива. Горещо ви препоръчваме да посетите тази страна на почивка през зимата и да разберете къде е топло през Декември за нови изживявания.

Празници през Декември: Дубай, Обединени Арабски Емирства.

Почивка на морето през зимата: Дубай, Обединени Арабски Емирства

Следващият в списъка с места за ваканция на топло през зимата е Дубай. Времето малко се охлади, но все още е топло, така че ако искате да прекарате една зимна ваканция на слънце, това е място, където да отидете през периода на почивни дни за коледните празници през зимата. Но това не е всичко…

Температурите през Декември варират от 19 до 25ºC, което прави престоя в Дубай не само поносим, но и желан по време на почивка през зимата.

В допълнение към това има много разпродажби на празнична украса, заедно с красиви (и високи!) коледни елхи за една нестандартна Коледа в чужбина.

Можете също така да се насладите на сафари обиколки, на модерния силует на Дубай и да посетите Палм Джумейра, един от най-големите създадени от човека острови в света по време на ваканцията ви на морето през зимата.

Една от задължителните забележителности на Дубай също е Бурж Халифа. Остъргвайки небето на 828 метра височина, тази величествена конструкция в момента е най-високата сграда в света. Та, къде е топло през Декември се чудите?

Като цяло Дубай определено е едно от най-добрите топли места за зимна ваканция през Декември.

Почивни дни за Коледните празници в Египет: Гледка към пирамидите в Гиза.

Празници през Декември: Египет

Следващият в списъка с места за визита на топло през зимата е Египет.

Смята се, че Декември е един от най-добрите месеци за посещение на Египет. Температурите леко се понижават, има някои специални събития и атмосферата изглежда празнична. Нещо повече, на практика няма такова нещо като египетска зима, но вашите почивни дни за коледните празници Декември месец остават непокътнати.

Египет обаче привлича малко повече хора през Декември от обикновено. Така че, ако не сте фен на големите тълпи, трябва да помислите дали да посетите Египет през друг сезон, вместо на почивка през зимата.

Същото важи и за разходите. Те обикновено се повишават през Декември, особено ако сте там за визита до морето през зимата.

Какво да правим в Египет? Е, на първо място, трябва да посетите прекрасните пирамиди в Гиза. Можете също така да се насладите на Големия сфинкс или да направите круиз по река Нил, като една нестандартна Коледа в чужбина.

Не бива да пропускате и такива исторически места като Гробниците на благородниците, Долината на царете и Храма на Озирис.

Като цяло, ако искате да прекарате една зимна ваканция през Декември в Египет, определено си струва да го направите. Особено поради факта че Египет е един от топ отговоррите на въпроса къде е топло през Декември.

Празници през Декември: картината на Коста Рика.

Празници през Декември: Коста Рика

Последно (но не на последно място) в списъка с дестинации за почивка на топло през зимата е Коста Рика. Това е една от най-спокойните и топли страни в Централна Америка за ходене на почивка през зимата. Привлича много пътешественици, които търсят изживяване, подобно на филма Корабокрушенецът.

Къде е топло през Декември? Това определено е и Коста Рика. Страната може да се похвали с буйни джунгли, богата дива природа и величествени вулкани. Най-популярният от всички тези гиганти е вулканът Аренал.

Декември е и най-доброто време за прекарване на времето на плажовете на Коста Рика като част от перфектната ваканция на морето през зимата. Главно защото можем да се чудим на гърбатите китове, които се отправят на юг в търсене на топли води по време на нашата зимна ваканция.

Тази страна определено е чудесно място за посещение през Декември, особено когато някой търси нещо повече от топло време и спокойни плажове за почивка на морето през зимата. Отивайки там, можете също да намерите спокойствие за съзнанието си и наистина да си починете от ежедневието докато празнувате Коледа в чужбина.

Коста Рика може да се похвали и с редица красиви национални паркове, така че посетете поне някои от тях през сезона на почивни дни за коледните празници през зимата!

Като цяло това е едно от най-добрите топли места за посещение през Декември.

Студени дестинации за любителите на почивка през зимата

Декември обикновено се счита за период извън сезона в повечето туристически дестинации, особено в топлите.

Тук обаче ще открием места, които могат да посрещнат по-големи тълпи през всички почивни дни за коледните празници Декември месец. От друга страна, поради коледния сезон можете да усетите много от този дух във въздуха на всички места, които ще споменем.

Къде да отидем за Коледа? При най-голямата коледна елха в света в Губио.

Почивка през Декември: Губио, Италия

Да прекарате зимата в Италия е добре поне поради една причина – коледните празници през зимата наближават.

Какво е времето в Италия през зимата? Е, студено е. Но въпреки факта, че Италия през зимата става доста тежка, има топла светлина от коледни светлини и дървета през Декември в цялата страна.

Има обаче едно място, което си заслужава да посетите през които и да е почивни дни за коледните празници Декември месец: Губио.

Този средновековен град, разположен в централна Италия, привлича светлината на прожекторите всяка година на 7 Декември, когато запалва най-голямата коледна елха в света! Още ли мислите къде да отидем за Коледа в чужбина?

Дървото е аранжировка от светлини, разположена на връх Ингино. Гледката е спираща дъха, както можете да видите по-горе.

Така че, ако се чудите дали да отидите на почивка през зимата в Италия, горещо ви препоръчваме да го направите. Може би не е едно от най-топлите места за посещение през Декември, но има други предимства.

Празници през Декември: Сняг в Сплит.

Почивка през Декември: Хърватия

Къде да отидем за Коледа? Какво ще кажете да прекарате зимата в Хърватия? Докато северната част на Хърватия се обработва от сняг и лед, по адриатическото крайбрежие валят проливни дъждове. Въпреки това зимата в Хърватия изглежда доста мека.

Но къде да отида в тази страна? Честно казано, във всички части на Хърватия има какво да изживеете една невероятна Коледа в чужбина по време на почивка през зимата.

Тази част от годината е наистина подходящо време да посетите празнични пазари и да се насладите на празничната украса в Дубровник и Загреб по време на насъбралите се почивни дни за Коледните празници през зимата.

Загреб през зимата е особено красив заради ледените пързалки, Коледните елхи и празничните пазари из целия град.

Ще усетите обаче силния дух на Коледните празници Декември месец в Сплит, Задар и Риека.

За почитателите на по-малкото тълпи може би е добре да посетят Плитвичките езера, тъй като те са по-популярни през топлите месеци.

Като цяло тази страна е чудесно място за посещение през цялата година, но Хърватия през Декември може да е още по-топла благодарение на празничната украса и Коледните базари.

Почивни дни за Коледните празници в САЩ: Зима в Ню Йорк.

Празници през Декември: Ню Йорк

Има ли изобщо нужда да представяме легендарния Ню Йорк? Ако търсите място къде да отидем за Коледа и да прекараме Коледните празници през зимата, тогава Ню Йорк е може би най-добрият избор.

От живописното дърво на Рокафелер Център до театралните витрини в универсалните магазини на Пето авеню, това място е празнично като на кино. Така че, ако искате да изживеете една невероятна Коледа в чужбина и да се почувствате като филмова звезда, събирайте нещата си и отивайте в Ню Йорк на почивка през зимата.

Също така е силно препоръчително да планирате празничното пазаруване както в моловете на Ню Йорк, така и в по-малките магазини през всички почивни дни за Коледните празници Декември месец. Има някои от най-добрите продукти, които могат да бъдат третирани като подаръци за някой друг или за себе си.

За пълно изживяване на Коледните празници през зимата, резервирайте стая в хотел Плаза, с изглед към Сентрал Парк.

Празници по Коледа в село Цермат.

Почивка през Декември: Цермат, Швейцарските Алпи

Питате се къде да отидем за Коледа в чужбина? В планината винаги е добра идея. Ски курорти, заснежени склонове и живописни малки селца са само част от предимствата на прекарването на празници по Коледа през Декември в такава зимна страна на чудесата.

Можете също така да се насладите на спиращите дъха гледки към масивните и величествени планински върхове на почивка през зимата. И ние имаме точно това в село Цермат.

Докато сме там, можем да получим доста добра гледка към шестия по височина планински връх в Алпите: Матерхорн.

Цермат също е популярна ски дестинация. Снежните писти в този ски курорт отговарят на изискванията и на най-строгите скиори.

Страсбург по време на Коледния сезон.

Почивка през Декември: Страсбург, Франция

Смята се, че този град е столицата на Коледа. Може би защото е домакин на красив празничен пазар, който е известен по целия свят.

Провежда се на средновековния остров Гранде Илле, разположен в центъра на Страсбург.

Датиращ от 1570 г., пазарът включва щандове, продаващи играчки, греяно вино, топли колбаси и др. Освен много празнична украса и Коледни елхи, има и ледена пързалка и други атракции.

Страсбург е чудесно място за посещение през цялата година, но е особено красиво в края на ноември и началото на Декември. Това е времето, когато обикновено се провежда Коледният базар, правейки ходенето на почивка през зимата там за Коледа в чужбина задължително.

Празници през Декември: Краков, Полша

Бившата столица на Полша прави празничния сезон още по-вълшебен. Можете да почувствате оживеното празнично настроение около средновековния централен площад в центъра на града веднага щом започне Коледният сезон.

Има Коледен базар със сергии, продаващи играчки, традиционни кнедли, свински джоланчета и др. Можете също така да посетите избите на града, за да опитате някои от най-добрите водки в света. Какъв по-добър отговор на това къде да отидем за Коледа в чужбина?

Освен това Краков има доста оживен нощен живот благодарение на разнообразието от барове, нощни клубове и кръчми, които може да посетите по време на почивка през зимата

Наблизо има и страхотни ски курорти. Това се дължи на близостта на града до планините, включително величествените Високи Татри.

Заключение

Да прекарате Коледа в чужбина определено е добра идея. Повечето популярни места не са толкова пренаселени, колкото биха били през летните месеци, а някои от тях са дори по-добри за посещение през зимните месеци.

Ако вече планирате посещение на някое от местата, които споменахме в тази статия, не забравяйте да проверите Vasco Translator.

Vasco елиминира всякакви езикови бариери и ви позволява да говорите като местен.

С този авангарден преводач можете да разбирате до 108 езика. Не забравяйте да го носите със себе си, за да превеждате разговори, снимки, чужд текст и др.

Vasco ще ви накара да се чувствате сигурни и уверени, когато пътувате в чужбина. В допълнение към това ви предоставя безплатен доживотен интернет за преводи в близо 200 страни. Можете да го използвате практически навсякъде по света.

Честит празничен сезон през Декември!

Накратко:

Ако обмисляте да прекарате Коледните празници Декември месец на почивка, имате няколко страхотни възможности. Чудите се къде е топло през Декември? От Италия и Хърватия до Малдивите и Дубай има много места на топло през зимата за посещение. Декември също е чудесно време за посещение на Швейцарските Алпи и Ню Йорк, които са перфектни за една Коледа в чужбина.

Къде да отидем за Коледа? Можете също да се насладите на празничния сезон в Губио, Италия, където свети най-голямата Коледна елха в света. Междувременно френският Страсбург е известен като „столицата на Коледа“ заради красивия си пазар и декорации. И накрая, Краков, Полша, е чудесно място за посещение заради своя празничен пазар, оживения нощен живот и близките ски курорти.

За да улесните пътуването си, не забравяйте да носите Vasco Translator със себе си. Това устройство премахва езиковите бариери и осигурява безплатен доживотен интернет в почти 200 държави. Насладете се на празничния сезон през Декември!

ЧЗВ:

КЪДЕ ДА ОТИДЕМ на топло през зимата ЗА ПОЧИВКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ?

Малдивите са чудесно място отговарящо на въпроса къде е топло през Декември. Този месец бележи началото на сухия сезон с малко валежи, много слънце и ниска влажност. Това е перфектно време да прекарате всички празници Декември месец на екзотично място.

къде да отидем за коледа В ЧУЖБИНА?

Страсбург, Франция се смята за столицата на Коледа, тъй като е домакин на красив и известен празничен пазар, който датира от 1570 г. Няма по-перфектно място на което да се отдадете на настроенията от Коледните празници Декември месец.

Кое е най-доброто устройство за ЗИМНА ВАКАНЦИЯ в чужбина?

Vasco Translator е най-доброто устройство за използване, когато пътувате в чужбина. Той елиминира всякакви езикови бариери и ви позволява да говорите с местните жители като местни, като разбирате до 108 е Освен това предоставя безплатен доживотен интернет за преводи в близо 200 държави.

Подобни публикации:

Робърт Фейбър

Робърт е запален пътешественик и фен на новите технологии. Той може да готви добре, но никога няма достатъчно време за това и накрая се оплаква от повечето ястия. Редовен във фитнеса.

Подобни вписвания

Коледни подаръци за семейство и приятели: Vasco Translator

Коледни подаръци за семейство и приятели: Vasco Translator

Избирането на подарък често може да бъде трудна задача. Това е предизвикателство, пред което са изправени много от нас, особено по време на празници и при специални поводи като рожден ден или годишнини. Независимо дали Ви трябва идея за подарък за коледа, избирате...

Защо да посетите Куба през ноември?

Защо да посетите Куба през ноември?

Вероятно много от нас някога са търсили: "почивка в Куба all inclusive", но въпросът "кога да посетим Куба" може да се окаже още по-важен. Със своите красиви плажове, завладяващи атракции и редица примамливи курорти, Куба предлага незабравимо изживяване за...

Какъв език говорят в Дюн?

Какъв език говорят в Дюн?

"Дюн", епичният научнофантастичен роман на Франк Хърбърт, завладява читателите и зрителите от десетилетия. Неговата богато въображаема вселена, сложни политически пейзажи и разнообразни култури оживяват не само чрез разказа, но и чрез езиците, говорени от героите....

Кой е първият език в света

Кой е първият език в света

Езикът е основата на човешката интеракция и цивилизацията. Позволява ни да изразяваме своите мисли, емоции и да споделяме информация. Чудили ли сте се обаче кой е първият език в света? Или кой е най-старият известен говорим език, който се използва до днес? Това са...

Съвети за бюджетно пътуване: Как да пътуваме евтино

Съвети за бюджетно пътуване: Как да пътуваме евтино

Всеки има своите причини да пътува - вълнуващо преживяване, релакс или потапяне в чуждестранна култура. Финансовите ограничения обаче често са предизвикателства за тези, които копнеят да разгледат света. Съставили сме изчерпателно ръководство със съвети за евтино...

Тайланд през октомври: подходящо време за почивка в Тайланд?

Тайланд през октомври: подходящо време за почивка в Тайланд?

Кралство Тайланд, често наричано „Страната на усмивките“, е една от водещите туристически дестинации в Югоизточна Азия, привличаща милиони посетители от цял свят всяка година. Богата на култура, история и природна красота, страната предлага приключения. Тя обхваща...

Как да имаме добри обноски по време на пътуване

Как да имаме добри обноски по време на пътуване

Развитието на технологиите заедно с достъпните методи за транспорт позволяват на хората да пътуват повече от всякога. Можете просто да се качите на самолет в САЩ и да кацнете в Япония на следващия ден, за да се убедите сами! Всички обичаме да пътуваме. Това означава,...

В кои страни испанският е официален език?

В кои страни испанският е официален език?

Езикът е забележителен аспект на човешката култура, носещ в своите срички идентичността на различни общества. Испанският, със своя мелодичен ритъм и богата история, заема видно място сред най-говорените езици в света. Тъй като пуска езиковите си корени в различни...

Най-разпространените езици в света: Какъв език да уча за бизнес, пътуване и работа?

Най-разпространените езици в света: Какъв език да уча за бизнес, пътуване и работа?

В днешния глобализиран свят това да започнете изучаване на чужд език като втори става все по-важно. То не само помага за разширяване на хоризонтите и разбирането на други култури, но също така подобрява перспективите за кариера и бизнес възможности. С толкова много...

Кои са 10-те най-говорени езика в Европа?

Кои са 10-те най-говорени езика в Европа?

Европа е дом на много страни и култури.Това е очарователна среда, където се говорят много езици. Най-малкото, че почти всички европейски държави имат свой национален език! С 24 официални езици в ЕС и дори 200 говорими езика, понякога може да се чудите „Какъв език...