Skip to main content
Представители на Vasco Electronics в GITEX

Натоварена есен за Vasco Electronics: изложение GITEX, Japan IT Week и Good Design Award

Тази година беше много натоварена за всички от Vasco Electronics. Бяхме на много търговски изложения, но специално тази есен имахме много събития наведнъж. Веднага след изложението в Берлин нашият екип се подготви за участие в изложението GITEX и Japan IT Week.

За щастие, това натоварено време беше подсладено от факта, че нашият Vasco Translator V4 получи още една престижна награда.

Проверете с нас каква беше тази награда и какво се случи на технологичните изложения!

Good Design Award

Японският институт за насърчаване на дизайна спонсорира наградата Good Design Award, която се връчва всяка година на продукти с изключителен дизайн. Тази награда се счита за много престижна и ние сме наистина горди и благодарни за това почетно звание. Радваме се, че най-новото ни устройство, Vasco Translator V4, отново е признато за своя дизайн. Колкото и да сме смирени, надяваме се, че това не е последната награда, която добавяме към нашия списък!

ГОВОРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЕЗИЦИ СЕГА

Какво представлява изложението GITEX в Дубай?

Търговско изложение, наречено GITEX, е посветено на електрониката, компютрите и други разработки в сферата на съвременните технологии. Много известни представители от технологичния сектор присъстват на годишното събитие. Той също така сърдечно приветства някои от най-големите бизнеси в света, като Microsoft, Red Hat и Dell. Тази година изложението GITEX се проведе от 10 до 14 октомври. Беше наситена със събития седмица, през която посетители от цял свят успяха да се докоснат до технологиите от първа ръка.

Vasco представител на изложението GITEX

Vasco Electronics в GITEX

Много сме доволни да кажем, че изложението GITEX привлече много заинтересовани страни. Нашите Vasco преводачи събраха вниманието на индивидуални клиенти до представители на компании до членове на държавни служби.

Нашият продукт беше много популярен сред посетителите, много от които биха могли да бъдат наши потенциални бъдещи бизнес партньори – казва Паулина, член на екипа на Vasco за изложението. Повечето хора бяха изненадани да видят толкова много езици в нашия преводач, имайки предвид ограничения брой езикови двойки, налични в повечето популярни устройства.

Отговорихме на много въпроси и тествахме нашето оборудване в условия, които, без изненада, предизвикаха нашите преводачи. Въпреки това приемът от заинтересованите беше положителен и те искаха да научат повече за решенията на Vasco.

През следващите дни на панаира се завърнаха много хора, много често придружени от свои приятели или роднини, на които искаха да покажат устройството. Беше приятно да се види нарастващият интерес – добавя Войтек, друг член на екипа на Vasco.

Освен това, това беше и възможност за нас да чуем обратна връзка от нашите клиенти и да получим ценна представа за това какво можем да подобрим в нашите продукти за в бъдеще.

Japan IT Week Есен

След GITEX участвахме в Japan IT Week, есенното издание. Продължи от 26 до 28 октомври и се проведе в Макухари Месе – японски конгресен център, разположен извън Токио, в района Михама-ку на Чиба Сити.

Japan IT Week се състоеше от 11 отделни изложения, като IoT & 5G Solutions Expo, Web & Digital Marketing Expo и Software & Apps Development Expo. Това беше страхотна възможност за нас да повишим осведомеността за марката ни в “Страната на изгряващото слънце” и извън нея – укрепвайки позицията си на азиатския пазар.

За първи път се появихме в Япония през 2021 г., след като събрахме 26 милиона йени в Makuake — една от най-добрите платформи за пускане на продукти в Япония (подобно на Kickstarter). Представихме Vasco Translator M3, като продадохме 970 броя от това устройство. Скоро ще започнем и кампания за Vasco Translator V4 на тази платформа.

Заключение

Беше наистина натоварено време, но наистина ползотворно. И GITEX, и Japan IT Week бяха чудесни възможности за повишаване на осведомеността за марката на много влиятелни пазари. Наградата за добър дизайн е, от друга страна, силно социално доказателство, че ние сме най-добрите дизайнери на електронни преводачи!

Представители на Vasco на Japan IT week

Накратко:

Тази година беше напрегната за Vasco Electronics. Участвахме в много търговски изложения, като GITEX show и Japan IT Week. Също така получихме престижната награда Good Design Award. GITEX е търговско изложение, посветено на електрониката и компютрите. Много известни представители от технологичния сектор присъстваха на тазгодишното събитие. Japan IT Week е търговско изложение, което се състои от 11 отделни изложения. Това беше чудесна възможност за Vasco Electronics да повиши осведомеността за марката в “Страната на изгряващото слънце” и извън нея. Good Design Award е награда, която се връчва ежегодно на продукти с изключителен дизайн. Във Vasco Electronics сме наистина горди и благодарни за тази почетна титла.

ЧЗВ:

Какво представлява Good Design Award?

Good Design Award е награда, присъдена от Японския институт за насърчаване на дизайна на продукти с изключителен дизайн.

Какво представлява изложението GITEX?

Изложението GITEX е търговско изложение, посветено на електрониката, компютрите и други разработки в сферата на съвременните технологии.

Какво представлява Japan IT Week?

Japan IT Week е търговско изложение, състоящо се от 11 отделни изложения, като IoT & 5G Solutions Expo, Web & Digital Marketing Expo и Software & Apps Development Expo.

Подобни публикации:

Robert Faber

Робърт е запален пътешественик и фен на новите технологии. Той може да готви добре, но никога няма достатъчно време за това и накрая се оплаква от повечето ястия. Редовен във фитнеса.