Натоварена есен за Vasco Electronics: изложение GITEX, Japan IT Week и Good Design Award

Представители на Vasco Electronics в GITEX
27 декември 2022

Тази година беше много натоварена за всички от Vasco Electronics. Бяхме на много търговски изложения, но специално тази есен имахме много събития наведнъж. Веднага след изложението в Берлин нашият екип се подготви за участие в изложението GITEX и Japan IT Week.

За щастие, това натоварено време беше подсладено от факта, че нашият Vasco Translator V4 получи още една престижна награда.

Проверете с нас каква беше тази награда и какво се случи на технологичните изложения!

Good Design Award

Японският институт за насърчаване на дизайна спонсорира наградата Good Design Award, която се връчва всяка година на продукти с изключителен дизайн. Тази награда се счита за много престижна и ние сме наистина горди и благодарни за това почетно звание. Радваме се, че най-новото ни устройство, Vasco Translator V4, отново е признато за своя дизайн. Колкото и да сме смирени, надяваме се, че това не е последната награда, която добавяме към нашия списък!

ГОВОРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЕЗИЦИ СЕГА

Какво представлява изложението GITEX в Дубай?

Търговско изложение, наречено GITEX, е посветено на електрониката, компютрите и други разработки в сферата на съвременните технологии. Много известни представители от технологичния сектор присъстват на годишното събитие. Той също така сърдечно приветства някои от най-големите бизнеси в света, като Microsoft, Red Hat и Dell. Тази година изложението GITEX се проведе от 10 до 14 октомври. Беше наситена със събития седмица, през която посетители от цял свят успяха да се докоснат до технологиите от първа ръка.

Vasco представител на изложението GITEX

Vasco Electronics в GITEX

Много сме доволни да кажем, че изложението GITEX привлече много заинтересовани страни. Нашите Vasco преводачи събраха вниманието на индивидуални клиенти до представители на компании до членове на държавни служби.

Нашият продукт беше много популярен сред посетителите, много от които биха могли да бъдат наши потенциални бъдещи бизнес партньори – казва Паулина, член на екипа на Vasco за изложението. Повечето хора бяха изненадани да видят толкова много езици в нашия преводач, имайки предвид ограничения брой езикови двойки, налични в повечето популярни устройства.

Отговорихме на много въпроси и тествахме нашето оборудване в условия, които, без изненада, предизвикаха нашите преводачи. Въпреки това приемът от заинтересованите беше положителен и те искаха да научат повече за решенията на Vasco.

През следващите дни на панаира се завърнаха много хора, много често придружени от свои приятели или роднини, на които искаха да покажат устройството. Беше приятно да се види нарастващият интерес – добавя Войтек, друг член на екипа на Vasco.

Освен това, това беше и възможност за нас да чуем обратна връзка от нашите клиенти и да получим ценна представа за това какво можем да подобрим в нашите продукти за в бъдеще.

Japan IT Week Есен

След GITEX участвахме в Japan IT Week, есенното издание. Продължи от 26 до 28 октомври и се проведе в Макухари Месе – японски конгресен център, разположен извън Токио, в района Михама-ку на Чиба Сити.

Japan IT Week се състоеше от 11 отделни изложения, като IoT & 5G Solutions Expo, Web & Digital Marketing Expo и Software & Apps Development Expo. Това беше страхотна възможност за нас да повишим осведомеността за марката ни в “Страната на изгряващото слънце” и извън нея – укрепвайки позицията си на азиатския пазар.

За първи път се появихме в Япония през 2021 г., след като събрахме 26 милиона йени в Makuake — една от най-добрите платформи за пускане на продукти в Япония (подобно на Kickstarter). Представихме Vasco Translator M3, като продадохме 970 броя от това устройство. Скоро ще започнем и кампания за Vasco Translator V4 на тази платформа.

Заключение

Беше наистина натоварено време, но наистина ползотворно. И GITEX, и Japan IT Week бяха чудесни възможности за повишаване на осведомеността за марката на много влиятелни пазари. Наградата за добър дизайн е, от друга страна, силно социално доказателство, че ние сме най-добрите дизайнери на електронни преводачи!

Представители на Vasco на Japan IT week

Накратко:

Тази година беше напрегната за Vasco Electronics. Участвахме в много търговски изложения, като GITEX show и Japan IT Week. Също така получихме престижната награда Good Design Award. GITEX е търговско изложение, посветено на електрониката и компютрите. Много известни представители от технологичния сектор присъстваха на тазгодишното събитие. Japan IT Week е търговско изложение, което се състои от 11 отделни изложения. Това беше чудесна възможност за Vasco Electronics да повиши осведомеността за марката в “Страната на изгряващото слънце” и извън нея. Good Design Award е награда, която се връчва ежегодно на продукти с изключителен дизайн. Във Vasco Electronics сме наистина горди и благодарни за тази почетна титла.

FAQ:

Какво представлява Good Design Award?

Good Design Award е награда, присъдена от Японския институт за насърчаване на дизайна на продукти с изключителен дизайн.

Какво представлява изложението GITEX?

Изложението GITEX е търговско изложение, посветено на електрониката, компютрите и други разработки в сферата на съвременните технологии.

Какво представлява Japan IT Week?

Japan IT Week е търговско изложение, състоящо се от 11 отделни изложения, като IoT & 5G Solutions Expo, Web & Digital Marketing Expo и Software & Apps Development Expo.

Подобни публикации:

Робърт Фейбър

Робърт е запален пътешественик и фен на новите технологии. Той може да готви добре, но никога няма достатъчно време за това и накрая се оплаква от повечето ястия. Редовен във фитнеса.

Подобни вписвания

Коледа по света: Как да прекараме празниците?

Коледа по света: Как да прекараме празниците?

Коледа не е просто празник - това е чувство, което прекосява границите. За безстрашните пътешественици и хората от смесени семейства, това е възможност да се запознаят с различни коледни традиции по света. Нека заедно научим как хората празнуват Коледа по света....

Коледни подаръци за семейство и приятели: Vasco Translator

Коледни подаръци за семейство и приятели: Vasco Translator

Избирането на подарък често може да бъде трудна задача. Това е предизвикателство, пред което са изправени много от нас, особено по време на празници и при специални поводи като рожден ден или годишнини. Независимо дали Ви трябва идея за подарък за коледа, избирате...

Магията на Египет: Почивка през декември

Магията на Египет: Почивка през декември

С наближаването на декември отново изплува вечният въпрос къде да прекараме празниците. Има дестинации, които обещават празнична атмосфера, други бягство от студа, а Египет се отличава като уникална комбинация от двете. Тази страна привлича много туристи през пиковия...

Защо да посетите Куба през ноември?

Защо да посетите Куба през ноември?

Вероятно много от нас някога са търсили: "почивка в Куба all inclusive", но въпросът "кога да посетим Куба" може да се окаже още по-важен. Със своите красиви плажове, завладяващи атракции и редица примамливи курорти, Куба предлага незабравимо изживяване за...

Какъв език говорят в Дюн?

Какъв език говорят в Дюн?

"Дюн", епичният научнофантастичен роман на Франк Хърбърт, завладява читателите и зрителите от десетилетия. Неговата богато въображаема вселена, сложни политически пейзажи и разнообразни култури оживяват не само чрез разказа, но и чрез езиците, говорени от героите....

Кой е първият език в света

Кой е първият език в света

Езикът е основата на човешката интеракция и цивилизацията. Позволява ни да изразяваме своите мисли, емоции и да споделяме информация. Чудили ли сте се обаче кой е първият език в света? Или кой е най-старият известен говорим език, който се използва до днес? Това са...

Съвети за бюджетно пътуване: Как да пътуваме евтино

Съвети за бюджетно пътуване: Как да пътуваме евтино

Всеки има своите причини да пътува - вълнуващо преживяване, релакс или потапяне в чуждестранна култура. Финансовите ограничения обаче често са предизвикателства за тези, които копнеят да разгледат света. Съставили сме изчерпателно ръководство със съвети за евтино...

Тайланд през октомври: подходящо време за почивка в Тайланд?

Тайланд през октомври: подходящо време за почивка в Тайланд?

Кралство Тайланд, често наричано „Страната на усмивките“, е една от водещите туристически дестинации в Югоизточна Азия, привличаща милиони посетители от цял свят всяка година. Богата на култура, история и природна красота, страната предлага приключения. Тя обхваща...

Как да имаме добри обноски по време на пътуване

Как да имаме добри обноски по време на пътуване

Развитието на технологиите заедно с достъпните методи за транспорт позволяват на хората да пътуват повече от всякога. Можете просто да се качите на самолет в САЩ и да кацнете в Япония на следващия ден, за да се убедите сами! Всички обичаме да пътуваме. Това означава,...

В кои страни испанският е официален език?

В кои страни испанският е официален език?

Езикът е забележителен аспект на човешката култура, носещ в своите срички идентичността на различни общества. Испанският, със своя мелодичен ритъм и богата история, заема видно място сред най-говорените езици в света. Тъй като пуска езиковите си корени в различни...