number one

Къде бихте отишъл, ако езикът не представляваше пречка?

Vasco V4 and M3 devices

Защо да изберете добър преводач като Vasco

Искате ли да се разбирате с над 90% от световното население? С говорящ преводач Vasco можете да бъдете спокойни, където и да се намирате. Нека говорим!

Говорете свободно
С нашите добри преводачи можете да говорите с всеки, който срещнете. Не се притеснявайте за езиковите бариери!

Бъдете отворени за нови възможности
Запознайте се с нови хора, пътувайте навсякъде и забравете за езиковите бариери на работното място, училището и на ваканция.

Забравете за допълнителни разходи
Един добър преводач като Vasco предоставя безплатен интернет за цял живот за преводи в близо 200 страни благодарение на вградена SIM карта.

Как преводач в реално време Vasco може да помогне

Vasco travel

Пътуване

Планирайте почивката на мечтите си! Говорете с местните жители, където и да отидете без езикови бариери. Чувствайте се в безопасност и спокойни с говорящ преводач Vasco на Ваша страна.

Vasco Business

Бизнес

Направете Вашия бизнес глобален. Участвайте в международни срещи и събития и създавайте лесно нови контакти и клиенти.

Vasco working abroad

Работа в чужбина

Говорете с чуждестранните си колеги. Носете Вашия добър преводач Vasco, изпълнявайте задачи без проблеми и подобрете работните си умения.

Vasco public services

Публични услуги

Разчитайте на преводач в реално реално време Vasco по време на спешни случаи, за да осигурите ефективно помощ на нуждаещите се.

Медиите за нас

lefigaro

В ситуации, в които потребителите са в чужбина и искат да си поръчат нещо в бар, където обстановката обичайно е шумна, разговорен преводач Vasco Translator успява да се справи с излишните звуци, като ги намалява.

francebleu

Не е необходима WiFi мрежа. Не е необходим мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и започвате да превеждате!

futura

Vasco Translator V4 е елементарен и подсъзнателен за потребление, даже и за тези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се употребява незабавно след изваждане от кутията.

datadcientest

Подарък, който може да е от полза за някой любим от списъка ни, е незабавен преводач Vasco Translator V4. Този моментален преводач ви дава дори суперсилата да разбирате цели 108 езика.

tourhebdo

Мощните високоговорители гарантират, че вашия мобилен преводач Vasco Translator V4 се справя в много шумни среди, като пазари или гари.

justgeek

Но според нашия опит незабавният преводач Vasco Translator ни помага не само с най-говоримите езикови двойки, но и с десетки такива по време на едно световно техническо изложение.

100nl

С незабавен преводач Vasco Translator вие и вашият събеседник може да се разберете, благодарение на произношението, подобно на местен говорител.

icthealth

Едно от основните предимства на Vasco Translator 4 е, че ви дава достъп до местната култура без особени усилия от Ваша страна.

camping

Нека преминем към най-важния момент – превода. Гласов преводач Vasco Translator 3 може да превежда от и на повече от 70 езика.

Награди

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

За Vasco Electronics

Нашата мисия

Нелсън Мандела казва: „Ако говорите с човек на език, който разбира, думите ще достигнат до ума му. Ако говорите с него на родния му език, това ще докосне сърцето му“. Нашата мисия е да помагаме на хората да говорят, да им помагаме да се разбират. Ние наистина вярваме, че комуникацията е ключът към превръщането на нашата планета в по-добро място. Ние създаваме изключително добри преводачи с тази мисъл наум и благополучието на света на сърце.

От 2008 г. ние непрестанно работим върху нашите добри преводачи, за да помогнем на хората да общуват на различни езици. Сега Vasco Electronics е един от лидерите на пазара за устройства тип говорящ преводач.

paramedics

Научете за нашите социални инициативи

За да изпълним нашата мисия, ние също така предоставяме помощ на жертвите на природни бедствия и хуманитарни кризи. През 2022 г., заедно с полската медицинска мисия, създадохме екипа за спешни случаи на PMM Vasco. Това е специален спасителен отдел с цел да предоставя медицинска помощ в рамките на 24–48 часа след инцидент.

shop with vasco devices

Нашите магазини

Работим в над 20 страни по света. Във всички тях можете да закупите нашия преводач в реално време онлайн, както и от физически магазин напр. в Полша, Германия, Франция, Португалия, Испания, Италия, Унгария, Холандия и Обединените Арабски Емирства. Скоро и в още държави!


Кои сме ние?

Ние сме глобална компания от почти 200 ИТ и езикови професионалисти от цял ​​свят. Нашите продукти се предлагат в целя Европа, САЩ, Канада, Мексико и Азия. Нещо повече, ние предоставяме на нашите клиенти поддръжка специално на техните родни езици.

Vasco World Map

Разгледайте нашия блог

Нека видим кой е най-говореният език в света днес от потребители, на които той е роден или чужд.

Замисляли ли сте се колко езика се говорят в света? Ако трябва да се досетите, може да кажете ... 100? 200? Това би била оценката на повечето хора. Но всъщност това число е много по-високо.

Колко хора говорят повече от един език? Това е любопитен въпрос, зададен от много хора, без ясен отговор. Тъй като няма световно преброяване, човек може сам да предполага. Нека да разгледаме някои статистически данни, които могат да помогнат за откриването на отговора.

Всеки, който изучава чужд език, трябва да внимава за така наречените фалшиви приятели. Не може да се отнасяте към тях с лека ръка, те могат да причинят много сериозни проблеми в комуникацията.