Vasco Mini 2

Гласов преводач с безплатен интернет в 150 държави

 • гласов превод на 50+ езика
 • безплатен интернет за преводи в 150 страни
 • 96% точност на превода
 • перфектно произношение
 • SIM карта е включена
 • джобен преводач

Архивиран продукт

Този продукт вече не се предлага..

Моля, разгледайте другите ни продукти:

Запознайте се с най-новия, съвременен гласов преводач! Vasco Mini 2 е тук, за да ви помогне да общувате по целия свят на над 50 езика - няма значение, че не говорите на нито един от тях. Използвайте Vasco Mini 2 и създайте нови приятели навсякъде и по всяко време.

Безплатен Интернет в 150+ държави

Всички гласови преводачи в реално време изискват интернет връзка, за да работят. Vasco Mini 2 има вградена международна SIM карта, която позволява безплатно и неограничено използване на Интернет за превод в над 150 държави. Няма месечни такси, няма такси за подновяване, няма ограничения, това е абсолютно безплатно завинаги, за разлика от всеки друг продукт на пазара.

Free Internet

Как работи?

Просто изберете вашия език и езика, на който искате да говорите, натиснете бутона и кажете какво искате да кажете. Vasco Mini 2 веднага ще го разпознае, ще го преведе и произнесе на глас по начин, наподобяващ местния жител.

Използва се много лесно - работи извън кутията

Страхувате ли се от технологиите? Vasco Mini 2 е възможно най-прост и интуитивен. Двата му физически бутона го правят лесен за използване. Няма нужда от конфигурация. Просто го извадете от кутията и започнете да говорите на над 50 езика.

Mini 2 play

Компактен джобен гласов преводач

Забравете всички онези тежки, меки корични фрази и речници. Революцията дойде. Vasco Mini 2 чува това, което казвате, превежда го на избрания език и произнася превода на висок глас - точно както би говорил някой на местния език.

Vasco Mini 2 бе обявен за носител на награда ГЛОМО за 2020 поради своята 96% точност, незабавни преводи, лесен интерфейс и удобен размер. Побира се във всеки джоб!

Vasco Mini 2 е признат за компактно и полезно устройство поради своята 96% точност, незабавни преводи, лесен интерфейс и удобния си размер - побира се във всеки джоб! Нещо повече, лесното управление Ви позволява да използвате Vasco Mini 2 направо от кутията! Просто го включете и общувайте на повече от 50 езика!

Всички тези функции ни помогнаха да спечелим глобалната мобилна награда на GSMA 2020 (GLOMO) за най-добре свързано потребителско устройство. Съдиите определиха Vasco Mini 2 като „интелигентен и специфичен продукт, който разбира целевата си пазарна ниша - тази компания го направи лесен и удобен и се фокусира върху това да работи добре, което е добър метод на работа“. Vasco Mini 2 е и победителят в като най-добрия гласов преводач за 2020 г.!

glomo-award

Намерете приятели по целия свят

Представете си, че сте в чужбина и трябва да попитате за указания ... или може би сте там, за да говорите за бизнес. Всички сме били там ... неудобната тишина, когато не разбираш какво говори чужденец, и тромавите жестове, за да се разбереш.

Не изпадайте в паника. Просто използвайте Vasco Mini 2. Това премахва всички езикови бариери, независимо дали говорите с френски готвач или китайски бизнесмен. С Vasco Mini 2 разговорът тече и животът е лесен!

vasco mini2

Изключително лесен за употреба - работи направо от кутията

Страхувате ли се от технологиите? Нашият джобен преводач Vasco Mini 2 е възможно най-опростен и интуитивен. Неговите два физически бутона улесняват използването и няма нужда от конфигуриране. Просто го извадете от кутията и започнете да говорите на над 50 езика.

Вашият персонален учител по чужд език

“Ако говорите на човек на език, който той разбира това му влиза в главата. Ако говорите с него на неговия роден език, това докосва сърцето му.” - Nelson Mandela.

Използвайте Vasco Mini 2, за да практикувате езиковите си умения и да достигнете до сърцата на местните хора. Превеждайте и повтаряйте думи, фрази и цели изречения, за да звучите естествено. Чуйте перфектното произношение на Vasco, за да направите акцента си перфектен. Vasco Mini 2 преводачът е чудесен помощник при изучаването на който и да е от поддържаните езици.

icon1
Прецизен микрофон, намаляване на шума
icon2
Безплатен и неограничен достъп до интернет в 150 страни
icon3
Произношение като на местен жител
icon4
Мощна батерия, до 160ч.
icon5
Интуитивен и прост интерфейс
icon6
2 ”сензорен екран
icon7
Твърд корпус
icon8
10 машини за превод
icon9
Високоговорител: 84 dB за да се чува във всяка среда
icon10
Удобни бутони

Вижте сами защо сме оценени като най-добрите

Може да се натъкнете на други преводачи на пазара, но не се подлъгвайте. Всички те се нуждаят от интернет, САМО Vasco Mini 2 може да Ви превежда БЕЗ WiFi връзка и БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ в над 150 СТРАНИ.

 • Преводачите на Vasco спрямо други устройства за превод
 • Безплатен и неограничен Интернет доживот
 • 10 различни машини за превод
 • Данни съхранявани в Европейския съюз, криптирани и защитени
 • Проектиран и разработен в ЕС
 • Доставян от ЕС
 • Меню преведено на български език и още допълнителни 20+ езика
 • Локален екип за поддръжка на Вашия език, винаги готов да Ви помогне

Безплатни актуализации

Vasco Mini 2 постоянно се разработва и усъвършенства. Нашият екип работи, за да ви предостави максимални възможности само с едно щракване на бутон. Просто изтеглете всички най-нови актуализации директно на вашето устройство!

Безплатни актуализации Update

Vasco Mini 2 поддържа повече от 50 езика

Вижте езиците, на които ще можете да говорите с Vasco Mini 2:

[langs_list]

Спецификация

Mini 2 Dimensions
Дисплей TFT 240x320 pxls, 2,0 инчов сензорен екран
Процесор MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Батерия литиево-йонна 1200 mAh
Вход за слушалки Мини жак (3,5 мм)
USB Микро USB
Размери 42 x 113 x 12 мм 1.73 x 4.44 x 0.47 in
Тегло 70 гр.
Гаранция 24 месеца
Ръководство за употреба [manual]

Ню Йорк, Токио, Барселона - Vasco Mini 2 работи навсякъде

Разходи? Забравете за тях. Vasco Mini 2 е напълно безплатен. Използвайте Вашия преводач, без да се страхувате от договори, високи разходи или такси за роуминг. Работи без ограничения в над 150 държави. Проверете картата, за да научите повече.

[map_aeris]

В комплекта са включени:

 • Vasco Mini 2
 • Международна SIM карта
 • Зарядно устройство
 • USB кабел
 • Ръководство за употреба на български

Преглед на продукта

Среден рейтинг star star star star star 4.88

star star star star star 5/5
Кико.гр.софия.. , 2022-08-18

Супер.идеален..васко..2.

star star star star star 5/5
Диана Радева , 2022-06-07

Преводачът е просто брилянтен!Предстои ни трайно преместване в друга държава,чиито език поназнайваме от училище ,тоест...нищо не знаем.Закупих го с доста притеснения,но го бях гледала по телевизията в едно предаване и там вършеше чудесна работа.Васко вече е член на нашето семейство,така се шегуваме вкъщи....... и без него не тръгваме никъде.Истински благодаря на всички,участвали в създаването на този шедьовър....и предоставили ни възможността да се възползваме от него.

star star star star star 5/5
Валентин Кабакчиев , 2022-01-10

Невероятен преводач! Изпробвах го с китаец, иранец и иракчанин. Всичките твърдят, че преводът е абсолютно точен. Изключително съм доволен!

star star star star star 5/5
Валентин Кабакчиев , 2022-01-05

Невероятен преводач! Направен е сякаш от магьосник, замахнал с вълшебна пръчица. Правих преводи от английски на български и обратно. Арабин от Ирак се възхити от точния превод. Говорих с китайка. Беше очарована! Да мине Ковид и с моята съпруга тръгваме за чужбина! Ще бъде уникално с преводача. С дълбока благодарност: Валентин Кабакчиев

star star star star star 5/5
Tedy , 2021-02-10

Отлично работи! Препоръчвам.

star star star star star_border 4/5
Чекелов , 2021-01-12

Прекрасен продукт. Много ще улесни много хора пътуващи в чужбина. Единствен недостатък за мен е , че няма фински език. Много ми е нужен и се надявах да го има в този прекрасен преводач.

star star star star star 5/5
Росица Велева , 2020-10-18

Страхотно е. Искам да си го купя но съм в Италия

star star star star star 5/5
Simon , 2020-10-17

Syper

12

Споделете с другите какво мислите за този продукт

star_border star_border star_border star_border star_border